søndag den 14. juni 2015

Barnløse som ønsker sig børn

De sidste par dage, har jeg læst om et bøsse par som så inderligt ønsker at få et barn og som nu tager til Thailand, for at de kan få deres ønske til at gå i opfyldelse og jeg har også læst de kommentarer som folk har skrevet. Det er utroligt hvor snævert synet folk kan være. Man skulle tro at vi var tilbage i 40'erne.

Ligemeget om et par er homoseksuelle eller heteroseksuelle, hvorfor skulle de så ikke kunne få et barn, uden at de er nødt til at betale en pokkers masse penge? Der er så mange par ude i verden, som får det ene barn efter det andet, som er ude af stand til at tage sig af det. Hvor tit høre man ikke i medierne om at nu har man opdaget en familie hvor børnene er blevet mishandlet, misbrugt eller har været nødt til at passe sin mor eller far, som er fuld eller høj på stoffer? Det er på ingen måde godt for et barn at vokset op på den måde.

Når et par, som ikke kan få et barn på den naturlige måde og overvejer at adoptere, så bliver de tjekket i alle ender og kanter, med hensyn til bla. økonomi, sygejournaler bliver gennemtjekket og de skal også på et forældre kursus, for kunne blive godkendt og hvis de så bliver godkendt, så kan der gå lang tid før de bliver tilbudt et barn. Når de så bliver tilbudt et barn, så skal de nærmest forlade deres liv herhjemme, for at rejse til det pågældende land, deres kommende barn kommer fra og bo der i 3 til 9 måneder før de kan rejse hjem med deres nye barn.
Jeg ser ikke at forældre, som kan få børn på den naturlige måde, at de skal igennem alle de ting for at få et barn.

Enlige kvinder, lesbiske par og heteroseksuelle par som har problemer med undfange, kan gå ud og blive insemineret og få det barn de så inderligt ønsker sig, mens enlige mænd og bøsse par ikke har en chance. Ja der er jo muligheden for at starte en regnbue familie, som man så smukt kalder det, men med så mange mennesker involveret er det ikke til at sige hvad der kan ske, med 3-4 forældre og endnu flere bedsteforældre, som også skal tilgodeses. Nogen klare det sikkert udmærket, men kan også forstille mig hvilke problemer der kunne opstå.

Tror I ikke at dem som ikke kan få børn, men som gerne vil, ikke lider under det? Selvfølgelig vil man jo elske alle sine niecer og nevøer, hvis man har sådan nogle, og man vil holde af sine venner børn, men mon ikke man får et lille stik i hjertet, når bagefter sidder med sine egne tanker og ved at man selv ikke kan få nogen.

Hvorfor ikke gøre det muligt for danskere at bruge en rugemor i Danmark? Selvfølgelig under ordenlige forhold, så ingen kan komme og sætte en finger på det.

Barnet vil uden tvivl være et ønsket og elsket barn. Når man ikke kan få et, men muligheden for at få et så byder sig, så er det med garanti en barn som vil blive elsket overalt i denne verden.

http://jyllands-posten.dk/debat/breve/ECE7788483/K%C3%A6re-politikere-hvorfor-er-det-n%C3%A6sten-umuligt-at-blive-far-og-far/

http://ekstrabladet.dk/nationen/mikah-og-henrik-har-booket-et-barn-i-thailand-pris-200000/5604763#

Ingen kommentarer:

Send en kommentar