fredag den 5. februar 2016

Hvorfor så travlt?

Nu pendler jeg med toget mellem Slagelse og Kbh hver dag. Jeg er ik den store fan af den offentlige transport. Hader den faktisk som pesten, men er afhængig af den.

Jeg har lagt mærke til at når toget nærmer sig en station hvor der er mange der skal af, så begynder folk at rejse sig og tage deres overtøj på og begive sig hen mod udgangen. Intet usædvanligt der.

Hvad jeg så finder mærkeligt er, at folk allerede gør sig klar 5-10 min før toget i det hele taget står stille. De vandre helt frem i toget når toget forlader Valby station, for at være nogle af de første der stiger af inde på Hovedbanen og ender med at stå i en lang kø i midtergangen, mens jeg bliver siddende til toget holder stille og går den modsatte vej end de andre og ender med at komme før ud af toget, end dem som gik frem i toget, fordi de står i den lange kø.

Slap dog af. Selvom toget er forsinket (hvilket er ret tit for tiden), så er der ik rigtig noget du kan gøre ved det, andet end at ringe til dit arbejde og sige du bliver forsinket og læn dig så tilbage og tag den med ro. Tiden går ikke hurtigere af at du allerede står ved udgangen  (eller tæt på), inden toget i det hele taget står stille.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar